Access Virus & Virus TI community since 2002 Virus TI Infekted

Go Back   The Unofficial Access Virus & Virus TI Forum - since 2002 > Discussion concerning Access products > Trouble with your Access Virus?

Trouble with your Access Virus? Here you can get help when you have trouble or just don't know what to do.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 27.06.2019, 09:01 PM
Fordy's Avatar
Fordy Fordy is offline
Definately caught something...
Analog Synth Dsp Lover
 
Join Date: 13.11.2010
Location: Scarborough, UK
Posts: 49
Default Virus KC - Mod Wheel Problem

Hi Folks

Has anyone here had a problem with their mod wheel on a KC?

If I set a soft knob and Mod wheel to filter cutoff, the soft knob works fine from 0 - 128.

The cutoff via the mod wheel on the other hand seems to stop registering after the half way point (about 64 on the soft knob). This happens about a minute or so after switching it on.

I guess it could be a pot issue but it's not even scratchy in use and I don't think the whole synth has seen much use.
__________________
Kind Regards

-Fordy

Gear: Access Virus KC, Arturia Matrix Brute, Korg Radias, Novation Supernova II, Nord Lead A1, Roland V-Synth GT 2, Behringer DM 12, Korg Krome, Spark LE.

FX:
Behringer 3DFX2000, EH Stereo Electric Mistress, Lexicon MX400.

My synth videos on Youtube

Last edited by Fordy : 28.06.2019 at 08:20 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:46 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Skin Designed by: Talk vBulletin
Copyright �2002-2015, Infekted.org